Blog de arhitectura cu si despre proiecte de casa deosebite

02 august 2016

Vara aceasta totul e mai bun pe grătar. Proiect inițiat de showroom-ul și magazinul online de piatră naturală, PIATRAONLINE


Cu toții știm că nimic nu se compară cu mirosul de grătar alături de prieteni într-o seară de vară. În plus, orice ai pune la sfârâit se transformă în atracția principală a mesei. Showroom-ul și magazinul online de piatră naturală, PIATRAONLINE, vine cu cea mai bună soluție prin intermediul campaniei #MaiBunPeGrătar.
În perioada 1 august – 30 septembrie 2016, intră pe http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, votează grătarul preferat și poți câștiga peste 30 de premii sau marele premiu, un grătar de grădină placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Campania #MaiBunPeGrătar s-a născut din dorința de a transforma serile lungi de vară în tot atâtea ocazii de distracție și voie bună. Credem că o grădină este incompletă fără un grătar de calitate, așa cum orice masă devine mai gustoasă atunci când preparatele sunt pregătite la iarbă verde alături de cei mai buni prieteni. Astfel, oferim posibilitatea clienților să aleagă grătarul preferat și să îl achiziționeze la un preț special sau, de ce nu, chiar să îl câștige”, ne informează Mariana Brădescu, Managing Partner, Rock Star Construct.

Și pentru că știm că în fiecare gașcă există un prieten care știe să dea tonul unor mese delicioase, PIATRAONLINE a pregătit premii speciale pentru iubitorii de grătar. Pe parcursul celor două luni de concurs, iubitorii de grătar vor fi invitați să participe la două provocări, câte o provocare nouă în fiecare lună, iar cele mai votate fotografii sau propuneri înscrise să câștige premii speciale sau marele premiu, acordat prin tragere la sorți, un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Mecanismul campaniei: intră pe site-ul http://maibunpegratar.piatraonline.ro/, votează modelul de grătar potrivit pentru grădina ta și luna viitoare îl poți achiziționa la preț redus, dacă primește cel mai mare număr de voturi.

În etapa 1 (1 august-31 august), pentru șansa de a câștiga un kit de ustensile pentru grătar, încarcă o fotografie ce surprinde ingrediente proaspete numai bune de pus la grătar, fie că e de la raionul de pește proaspăt, grămada de vinete dolofane din piată sau orice altceva te inspiră.
În etapa 2 (1 septembrie - 30 septembrie), pentru șansa de a câștiga un șorț personalizat cu numele tău sau mixuri de condimente speciale pentru grătar, te invităm să încarci o fotografie cu tine în ipostaza de Chef al găștii sau cu un prieten din gașca ta care iubește grătarul.
La finalul campaniei, toți participanții înscriși la una din cele 2 etape sau de ce nu, la ambele, intră automat la marea extragere pentru premiul mult-visat: un grătar placat cu piatră naturală în valoare de 1.599 RON.

Nu în ultimul rând, toți utilizatorii pot descoperi câte un nou secret culinar dedicat grătarului în fiecare săptămână, iar în fiecare lună pot vota grătarul preferat, urmând ca acesta să beneficieze de un preț special.


Știai că:
  • Focul de cărbuni sau lemne potențează aroma produselor proaspete, fie că e vorba de carne, legume sau fructe
  • E bine să combini cărbunii cu lemnul pentru mai multă savoare
  • Ordinea gătirii este următoarea: întâi vita, apoi carnea de porc, puiul și apoi micii


Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piață românească și este în topul furnizorilor de piatră naturală din țara.
În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creștere spectaculoasă – de la dezvoltarea colaborărilor cu cariere de piatră aflate în străinătate (piatră naturală disponibilă în magazinul online și în showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (peste 1000 de metri pătrați și 100 de spații-concept care pun în valoare frumusețea pietrei naturale).